sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Prom

Lauantaina meillä oli promit ja alotettii laittautumine meillä. Tytöt tuli meille joskus viiden aikaan ja alettiin sitte puunata itteemme. Hannah fiksas mun hiukset ja meikit ja sitte se laitto Katjan kanssa Viivin hiukset myös. Päästiin sitte joskus seittemän aikaan lähtemään Hannahille ja syötiin porukalla siellä iso päivällinen.Hannahin äiti oli väsänny meille ihan törkeesti ruokaa ja syötiin siellä muutama tunti. Päästiin joskus yhdeksän aikaa lähtemää koululle ja oltiin perillä sellanen mukava 1½ tuntia myöhemmi ku kaikki muut. Meiän koulu oli koristeltu just makeesti ja teemana oli Old Hollywood. Onneks en oo itte siinä jossakin Prom komiteassa ku ois tarttenu jäädä vielä siivoomaa puolen yön jälkeen. Mulla oli tosi hauskaa koko illan ja lähettiin sitte joskus puol 12 aikaan Hannahille. Vaihdeettiin vaatteet ja sitte lähtettiin jatkoille! Mullaku ei ollu mitään vaihtovaatteita mukana ni löysin Hannahilta mun pyjama housut ja sitte nappasin siltä jonku futis paidan päälle ja niille sitte vetelin.
Meillä ei ollu mitää kotiintuloaikaa ja tytöt oli tulossa meille yöks. Päästiin sitte meille sillon 11 aamulla. Nyt on aika väsyny olo mut oli kyllä sen arvosta.
Täs on sitte taas kauhee läjä kuvia illasta.

4 kommenttia:

  1. IHANA mekko!! paljonko käytit rahaa siihe??

    VastaaPoista
  2. Kappas! Käytin toho mekkoon maksimissa 60 dollaria. Aika halpa kun vertaa siihen että yleensä nuo mekot on muutaman sadan hintasia:)
    Ei juotu.

    VastaaPoista