lauantai 22. tammikuuta 2011

Vipers

Torstaina meillä oli matsi Gemstatessa, joka on kristittyjen yksityine koulu. Se oli iha törkyne sisältä ja iha hirvees kunnos koko rakennus. Jotenki kuvittelis että yksityiskoulut olis paljon paremmassa kunnossa ku julkiset.
Torstaina siis oli tosi tärkee matsi Jv;lle jos ne voittaa ne pääsee turnaukseen ( joho menee siis Idahon 4 parasta JV:tä) tai sitte hävitessä ne tippuu kokonaan.
Jv johti sitte iha törkeesti ehkä 8-33 ja sitte Chantel loukkaantu. Se jotenki kaatu ja sen polvi petty kokoajan. Chantel otettiin sitte vaihtoon ni tää meiän Jv oli ihan hukassa ilman sitä. Lopulta se matsi päätty jotain 28-33. Oon aina miettiny ettei se jengi olis mitään ilman Chantelia joka on niitte point guard. Kaikki vaan panikoi kokoajan.
Ja siis nää meikit..Pistettiin kaikki vihreet glitterimeikit ku oli tärkee matsi! Näytettiin aika naurettavilta..

Sain postia eilen The Art Institute:lta.. Lähetti valokuvauksesta juttua ja että olis mahollisuus voittaa 40 000 dollarin stipendi sinne. Harmi vaan etten oo seniorina enään. Mutta niillä on kai erilaset järjestelyt ulkomaalasille. Mun hostäiti kerto että on tosi helppo saada stipendejä jos oot jonkinlaine vaihtari. Täällä colleget rakastaa vaihtareita ja haluu niitä kouluihinsa.
Tällä Art Institut collegella on kouluja ympäri maata ja mua itteeni kiinnostais eniten Seattlen ja sitte tietenki Miami ja California ois ihan jees! Aiheesta ne sanoo että "capture a story with six photos. It could have a very happy ending." Eihän siinä mitään häviä jos yrittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti