tiistai 31. toukokuuta 2011

San Diego

Ensimmäinen aamu San Diegossa alko ihan mielyttävällä tavalla! Menin tonne meiän uima-altaalle löhöilemään ja oottamaan että mun hostit tulee takasin joltain taloesittelykierrokselta. Sittenku ne tuli takasin ne kertokin että hei ostettiin kämppä! Oltiin Kristinan kanssa vähä ihmeissään mut mikä siinä jos on rahaa. Siitä sitte lähettiin ettimään ostarisa ja löydetitin Westfieldin ostari tästä aika läheltä. Siellä vietettiin muutama tunti ja löysin ensimmäisen jenkki h&m täältä! Tuli kyllä niin kotosat tunnelmat ja oli ihan pakko ostaa muutama perustoppi sieltä. Sitte myöhemmin ajettiin mun hostäidin siskon luokse ja se asu sellasella kunnon snobialueella. Niitten porteilla hengaili poliisit tsekkaamassa sun nimen nimilistasta että saatko ajaa sisään porteista vai et. Se niitten talo oli IHANA ja se Tammyn sisko oli niiin ihana. Tuli ihan mieleen mun mummi. Sellanen tosi ilonen,äänekäs ja rempsee ihminen.

5 kommenttia:

  1. susta ei oo kuulunu pitkäänaikaan mitään , onko sattunut jotain ?

    VastaaPoista
  2. Sorii! EI ole sattunut mitään viimeset viikot vaan meni niin hujauksessa ettei ollut aikaa käydä koneella ollenkaan. Oon nyt jo takasin Suomessa mutta voisin päivittää jotain noista vikoista viikoista jos joku tahtoo.

    VastaaPoista
  3. Olin juuri tulossa kysymään samaa kuin edellinen :-D Hyvä että kaikki on kunnossa, jos meinaat tehd vielä jonkun postauiksen niin voisitko siihen vastata seuraaviin kysymyksiin: Tuleeko sulle sun hosteja ikävä ja aiotko heitä käydä vielä joskus tapaamassa? Ootko ajatellut pitää yhteyttä suomalaisiin vaihtareihin jotka myös palasivat suomeen? Ja sitten vielä tämmöinen käytännön kysymyds kun itsekin olen ensi vuonna vaihtoon lähdössä, niin ostitko tuliaisia kavereille/perheelle suomeen? :-D

    VastaaPoista
  4. millo palasit takas suomee? ja oliks vaikee sanoo hyvästit?? mä lukisin mielelläni jos tekisit portauksen noits viikoist! ja mä tarttisin apua! ku mäki oon haaveillut et lähen vaihtooppilaaks, eiks pidä kirjottaa kirje isäntäperheelle itsestää? mitä kaikkee siihe pitää kirjottaa, mitä esim. sä kirjotit? kiitos jos voit auttaa :)

    VastaaPoista
  5. ois kiva kuulla ku ite oon nyt lähös elokuus vaihtoon ni kaikennäkösii vinkkei mitä otan mukaan ja mihin valmistaudun yms:) oisin tosi kiitolline! ja sit viel sellast et ku jenkeishä on sillee syksy, talvi ja kevät kauden "harrastukset" eriksee, ni kummat ite näist ottaisit: syksyl cheerleading vai dance team, talvel koripallo vai uinti, kevääl yleisurheilu vai fudis ja miks valitsisit ne, kiitti avusta=)

    VastaaPoista