maanantai 16. toukokuuta 2011



Nyt on tapahtunu jo nii paljo etten ees tiiä mistäa alottaa!! En jaksa ladata kuvia ja tässä ny vaa jotain mitä tuli perjantaina tehtyää
lähettiin siis tyttöjen kanssa Boiseen syömään ja hengailemaan. Morganin autoon meitä sitte tunki sellaset seittemän ihmistä ja näitten mielestä kätevin ratkasu oli se että kaks niistä pistetään takakonttiin. Ei siinä muuten mitään paitsi että oli sellaset 28 astetta lämmintä ja autossa ja varsinkaan takaluukussa ei oo ilmastointia.. Aina välillä sitte huudeltiin tai soitettiin Bealle että onks se vielä hengissä. Yhteen väliin sieltä ei sitte kuulunukkaa vastausta ni oltiin jo iha paniikissa että nyt se sitte kuoli sinne.
Käytiin sitte syömässä ihan sika makeessa meksikolaisessa ravintolassa. Se oli niinku maan alla ja jotenki vaan iha törkeen siisti mesta.

Sitte lauantaina mulla oli mun järjestön orientation party jossa ne "valmisteli" meitä kotiin lähtöön. Ne ei kyllä kertonu siellä yhtäkään mitää uutta eikä ees osannu vastata kysymyksiin että mites ois toisen matkalaukun kanssa jnejne. Sitte tätä ennen kävin mun hostveljen Bradin jossai college kemuissa harmi vaan etten voinu jäädä sinne pitemmäks aikaa kun piti mennä tota aluevalvojaa moikkaamaan!! Oli kyllä törkeen siistiä niitten talossa oli sellaset 150 ihmistä tai enemmän ja ne piti beer bong turnausta siellä.

Sitte ton orientation partyn jälkeen hannah,viivi ja devony tuli meille ja myöhemmin myös devon ja meagan,morgan,jeff,croix ja baileyki löys tiensä meille ja uitiin siinä ja paistettiin vaahtareita notsikilla.

Sunnuntaina oli Kristinan synttärit. Tai ei ne vielä ole mutta mentiin syömään johonkin tosi fancyyn fondue mestaan ja oli kyl tosi hyvää! Mun lemppari oli ehdottomasti jälkiruoka, kaikki ne eri suklaat...
Sitte ku mentiin himaan ni siellä oli Kristinan kavereitea ja jotain vaan hengailtiin ja syötiin ja sellasta.

VÄHÄN YLI VIIKKO NI SAN DIEGOON!!

Sitte meillä oli myös track meetti. Districtit ja Viivi sitte pääs stateihin sprint medleystä ja 4x400m. Jeess suomi edustaaa!

3 kommenttia:

  1. Ompas sulla ollu jees viikko! Maksatko muuten itse aina kaiken jos käyt syömässä, shoppailemassa ym? Teetkö töitä tai saatko sun hosteilta rahaa vai riittääkö ihan "suomen rahat" ? :-D

    VastaaPoista
  2. Maksan itte kaiken ei täällä hosteilta yhtään rahaa saada!:) Jos käyn mun hostejen kanssa syömässä ni sitten ne maksaa koska ne on velvotettu antamaan mulle 3 ateriaa päivässä tai jotain tällästä! Vaihtarina ei myöskään saa tehä töitä että ihan suomi rahalla pärjää.

    VastaaPoista
  3. Ois kiva jos jaksaisit vastaa mun kysymyksii ku oon ite menos vaihtariks ens vuonna:-)
    Ensinnäki onks sul sellane olo et haluisit jäädä sinne? Kauan sul kesti päästä kielee kii? Mis osavaltios oot? Tunnetko ketään vaihtarii Virginiasta tai Washington DCstä, jos tunnet ni mitä ne on sanonu? Onks sul ollu siel ketää poikaystävää tai jtn juttuu tai käyny missää treffeil:-D? Juotko siellä tai onko sua pyydetty johonki jenkkibileisii siel vai juoko sun kaverit siel ylipäätään? Ja viel sitä et sul on ihana blogi ja oot nätti!

    VastaaPoista