maanantai 30. toukokuuta 2011

Senior Banquet,State

Meiän koulussa on tapana että juniorit järjestää senioreille senior banquetin. Eli varataan joku tila, tehdään ruokaa ja keksitään jotain ohjelmaa. Sen tarkotus on olla viimenen yhteinen juttu ennenku seniorit valmistuu. Me sitte varattiin joku puisto Nampasta ja jokainen toi jotain ruokaa sinne. Ite toin mokkapaloja koska se oli ainoo juttu jota osaan tehdä.
Onneks meillä oli sitte säät meiän puolella ja oli iha sika lämmin päivä ja aurinko paisto kirkkaalt taivaalta.
Me sitte pelattiin jenkkifutista ja hengailtiin siellä. Koby ja Cole tylsisty sitte aika nopeesti ja lähin niitten aknssa sieltä pois. Mentiin eka meiän koulun johonkin tanssiin joka oli tosi tylsä ja sieltä suunattiin sitte Kobylle. Hengailtiin siellä jokunen tunti kolmisteen ja myöhemmin sinne alko valumaan lisää ihmisiä. Oli ihan tosi jees ilta!
Sitte meillä oli seuraavana päivänä Track State kisat. Ne oli myös perjantaina mutten mä saanu mennä sinne koska olisin skipannut päivän koulusta. Statet järjestettiin Boise State Universityn stadionilla mikä on aika siistiä. Se on niin iso!! Menin sitte kuiteski lauantaina kannustamaan tyttöjä ku niillä oli 4x400 viesti ja 2x400. Istuttiin siellä koko päivä ja sitte ku tytöt oli valmiina juoksemisensa kanssa lähettiin sieltä aika vikkelään. Mentiin syömään viivin, hannahin, hannahin poikaystävän chasen ja jaken ja toisenki chasen kanssa pie holeen. Sieltä suunnattiin Hannahille ja myöhemmin illasta sitten Bean kemuihin. Hannah ei siellä viihtyny ja lähti Chasen kanssa keilaamaan ni me sitte jäätiin sinne vielä. Myöhemmi illasta Hannah kävi hakemassa meiät ja mentiin niille yöksi.Siellä oli siis hawaii teema!! Ja tässä on siis illan ainoo kuva meistä.

2 kommenttia:

  1. vitsit oot hei nätti!:) ootsä siellä juniori ja onks se sut iha ok vai haluisitko olla seniori? ja sitten mitä kaikkii sellasii kerhoi(?) vai mitä ne nyt onkaan sul on ollu sun vuoden aikan niinku koulun jälkee?

    VastaaPoista
  2. Oon juniori ja ei harmita yhtään et mua eii laitettu senioriks! Meiän koulussa on vaan muutama seniori joihin halusin tutustuu ja loput onki aika lameja haha:D Meiän koulussa on cross country,korista,yleisurheiluu,golffia ja sitte lentopallo. Sit meillä on jotai muitaki sellasi akateemisii kerhoja jotai national horos society, kuoro, ja sit jotai en ees tiiä mitä:D

    VastaaPoista