torstai 4. marraskuuta 2010

Moikka

Tää viikko on menny iha sika nopeesti ja hyvin! Maanantaina oli ekat koristreenit, tätä ennen meillä oli vaan open gym. Nyt on jalat ihan tajuttoman väsyneet ja mulla on vasta 4 treenit takana..Maanantaina ekojen treenien jälkeen olin ihan tajuttoman väsyny ja nukahdin toosi aikasin. Vielä huominen ja lauantai ni on koko viikon treenit vedetty.
Tilattiin meiän jengille kaikki makeet kamat ja ootan vaa et ne saapuu. Pitäs vielä käydä ostaa vihree Victory huppari ja sit on kamat kasassa! Toivottavasti kaikki tulee ennen meiän ekaa peliä, joka on ens perjantaina 12 pv. Ekaks pelaa Varsity-jengi ja sitte Junior Varsity, joten jäädään ehkä kattomaan JV:n peliä riippuu siitä kuinka hirveessä kunnossa ollaan oman pelin jälkeen.

Koulu menee hyvin ja viihdyn siellä ihan tajuttoman hyvin! Ekat A:t on vetästy jostain taide-aineista, Graphic Design ja Illustration! Muitten arvosanoja en ees vielä tiiä.
Tiistaina näillä oli äänestys täällä ja kauhee hälinä sen ympärillä. Mun perhe ja koko Idaho on tosi republicaani ja täällä sitte on iloittu että ne voitti jotain.. HEhe enpäs ihan tiiä et mitä tapahtu mut jotain tosi hienoo näille!Käytiin Tammyn kanssa äänestämässä tai siis se äänesti ja mä vaan hengailin siellä tilassa.

Tässä kuussa on Kiitospäivä ja ootan toosi innolla Black Fridayta! Sillon ostoskeskukset tiputtaa KAIKKI hinnat iha törkysen alas eli tää on vähänku näitten Hullut päivät mut vaa Jenkkien mittakaavassa. Boise Mall avaa ovet tona päivänä kello 4 yöllä!! Ihmiset kuulema menee sinne jo yöksi telttailemaan parkkipaikalle, jotta ne varmasti on ekoina saamassa parhaat hinnat. Pitää vähä harjottaa kyynerpää taktiikkaa että löytäs itekkin jotain.
Kiitospäivänä aiotaan olla ihan kotona. Tarkotuksena oli mennä Washingtoniin Tammyn siskolle mutta noi päätti jäädä tänne! Ollaan sitte kotosalla kaikki paitsi Kristina, joka on collegessa Oklahomassa.
Oklahomaan aiotaan mennä Joulukuussa 15 pv kattomaan Kristinan tanssia.Tällä kertaa ei ajeta sinne,HUH! Lentolippuja ei oo vielä varattu,joten toi lähtöpäivä ei oo vielä ihan varma. 15 päivä on kai keskiviikko ja tullaan sitten sunnuntaina takasin sieltä. Tykkäsin Oklahoma Citysta, joten ihan jees päästä katsastamaan että millaiselta se näyttää talvella.

2 kommenttia:

  1. eiks oo vaikeeta olla siellä koulussa jollai hissan tunnilla, et mite ymmärrät mitä opettaja puhuu? :D tai et oliks sulla hyvä enkun numero ku lähit usa:ha? :)

    VastaaPoista
  2. Mun enkku oli kasi ku lähin tänne:D Ja ei tääl ees tartte ymmärtää yleensä ne maikat kyl tajuu jos oon iha kujalla ku ei enkku kummiskaa oo mun äidinkieli:D Hissa oli semi helppoo mun vanhas koulus kaikki tehtävät mitä tehtiin oli suoraan kirjasta kysymyksii.

    VastaaPoista