lauantai 6. marraskuuta 2010

kuulumisia

Perjantaina koulunjälkeen oli taas vaihteeksi korista! Sieltä sitten syöksyin kotiin.kävin suihkussa ja suuntasin takasin koululle. Meiän koululla oli Dramaryhmän tekemä näytelmä ja mun pitää mun dramakurssia varten kattoa kaksi näytelmää. Mentiin sitten kattomaan tää ja se oli ihan hauska. Ei tullu tylsää sitä kattelessa. Näytelmän jälkeen Tammy ja Dave tuli hakemaan mut ja mentiin syömään meksikolaista sellaseen ravintolaan kun Jalopeños! Oli muuten iha törkeen hyvää.

Lauantai aamulla heräsin joskus kahdeksan aikaan ja sitte pitiki lähteä treeneihin. Treenit alko 10 ja loppu 12, mutta meiän piti olla siellä vähän aikasemmin. Perillä en vieläkää ollu ihan täysin hereillä ja kaikki muut huomas sen.Siinä ne sitte heitti läppää miten kauheelta näytin:D Valmentajaki tuli kyselemään etten taida olla aamu-ihmisiä.
Aluks treenattiin pelkästään Varsity jengillä ja käytiin jotain kuvioita läpi. 11 aikaan JV alko valuu sisään ja alettiin tehä perus pallojuttuja ja juoksentelua. Lopuks vielä mentiin nosteleen painoja ja se ei todellakaan oo mun juttu! Multa sitten otettii kaikki painot siitä tangosta pois enkä siltikää saanu sitä ylös, GOOD JOB!! Pitäs ehkä tehä jotain punnerruksia ni pystyis joskus nostaa sen tangon.

Ku tulin kotiin meillä oli täällä BSU:n peli käynnissä. Kattelin sitä vähän mutten todellakaan tajuu siitä pelistä yhtään mitään. Dave ja Tammy oli alkanu remontoimaan tätä taloa ja päästään vähän shoppailemaan uusia juttuja tänne!

Joskus kahden aikaan lähin Sindren, Morganin ja Katjan kanssa leffaan. Ne tietenkin eksy ettiessään meiän kämppää, koska tää ei näy tohon tielle. Jouduin sitten(taas vaihteeks)mennä seisomaan tuolla tiellä ja oottelemaan sitä autoa. Kumminki ne löys perille ja lähettiin siitä leffaan! Mentiin kattomaan Inception sellaseen vähän pienempään leffateatteriin. Siellä ne pyörittää leffoja, joita ei näytetä enää isoissa teattereissa. Se makso vaan 2 dollaria!!
Mentiin sinne vähän myöhässä, joten alku jäi näkemättä. Mutta ehkä vaan 20-30 minuuttia.
Se leffa oli tosi hyvä ja pysyin jopa kärryillä! Suomessa epäilin etten haluis mennä kattoon sitä leffaa, koska kuulin että se on tosi sekava. Mutta tajusin sen kuiteskin koko jutun, hähää olin vaa aliarvioinu mun älykkyyden!

Oon koko päivän tuntenu itteni vähän kipeeks ja toivon etten kunnolla kipeeks tulis. Mun eka peli on ens perjantaina ja haluun pelaamaan! Tavallaan vähän pelottaa koska tullaan saamaan turpaan nii pahasti. Mut ei se mitään;) Illan sitte pysyin kotosalla kattelessa nauhotettuja ohjelmia esim. Gleetä ja Täydellisiä naisia. Tuli taas myös vähän syötyä herkkuja.

Huomenna pitäs kirjottaa 5-7 sivun pitunen essee Suomen ja Amerikan koulujen eroista. O-ou. Tulee pitkä päivä!! Onneks mun enkun maikka on tosi jees! Se on aika nuori mies ja sen opetustapa on aika mielenkiintonen. Me vedellään niillä tunneilla kahvia ja jutellaan. Se myös golffailee siellä luokassa samalla ku selittelee tarinoita sen 3-vuotiaasta pojasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti