perjantai 1. lokakuuta 2010


Näitten koulunkäynti on aika naurettavaa.. Koulu alkaa joka aamu 7.50, ensimmäinen kello soi 7.44 ja sillon sun pitäs tajuta mennä luokkaan jos tuut 7.50 jälkeen oot myöhässä.
Nää alottaa aamun ensimmäisen tunnin seisomalla, käsi sydämmellä vannoen jonku lippuvalan..
Sitte me tehään Bell Ringer. Bell Ringerissä meille annetaan kysymyksiä eilisestä tunnista ja pitäs osata vastata. Joka perjantai maikka kerää Bell ringerit ja niistä saa pisteitä jos oot tehny ne.
Kaikki näitten arvosanat tulee pisteistä ja pisteitä saa aika ihme jutuista;
  • jos olet tunnilla
  • jos viittaat
  • jos käytät kalenteria
  • Bell Ringer
  • kotiläksyt, joitten ei tartte olla ees oikein. kuhan sulla on tekstiä paperissa
Jotku antaa pisteit siitä jos vaihdat roskiksen muovipussin,tyhjennät terottimen tai jotain muuta tosi turhaa.

Meiän välitunnit kestää 3 minuuttia ja sinä aikana sun pitäs keretä juosta lokerolle, ottaa kirjat,käydä vessassa ja ehtiä tunnille toiselle puolelle koulua. Kaikki on AINA myöhässä, koska tossa ajassa on vaan mahotonta ehtiä.
Ruokailu kestää 30 minuuttia ja kouluruoka on sitä kuuluisaa roskaruokaa. Meillä on joka pv tacoja,hamppareita tai pizzaa. Mutta jos haluut elää terveellisesti voit ottaa omat evääs tai käyttää koulun salaattipöytää.

Kokeet on aina multiple choise-kokeita. Sulle annetaan paperi jossa on kysymyksiä ja vastaukset näkyvillä ja pitää päättää onko se a,b,c vai d. Tää on sen takia, koska "jokaiselle pitää antaa mahollisuus". Mitä roskaa..
Ja koulu loppuu joka päivä 2.42pm. Yleensä meillä ei oo kokonaisia kouluviikkoja ne on melkeen aina jotenki lyhyempiä. Tänäänkään meillä ei oo koulua koska on opettajien kokous.
Koulussa me käytetään siis koulupukua.

Aluks se oli mulle kauhee järkytys mut nytte ku sitä käytetään jokanen päivä ja kaikki muut näyttää ihan yhtä tyhmältä kuin mä nii sillä ei oo nii kauheesti väliä.
Meiän koulussa on joka päivä ihan tajuttoman kylmä, koska meillä on kunno super ilmastointi. Ongelma täs on se että koulupuvun päällä saa pitää vain yksväristä pitkähihasta, jossa ei sais olla huppua eikä tekstiä tai kuvioita ja sen pitää olla avattava, joko vetoketjuilla tai napeilla.
Kenkien pitää olla umpinaiset ja varpaat ei saa näkyä ja housujen pitää venyä 2 inssiä jokakohdasta ja tää siis meinaa sitä, että meillä on kauheet säkkihousut!!

Ja näitten koulukirjat on iha järkyttäviä tiiliskiviä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti