tiistai 22. maaliskuuta 2011

track

Meitsi on nykyään yleisurheilija. Meiän koulussa on siis yleisurheily/track joukkue ja menin sitte sinne ilmottautumaan. Nyt on jo parin kuukauden harkat takana ja en oo muute ikinä ollu yhtä väsyny ja lihakset jumissa ku ton aikana. Meiän perus treenit alkaa 800 metrillä ja lihaskunnolla ja venyttelyllä. Sitte 100 metrin windsprinttejä ainaki 4 kertaa. Tää on iha kauheeta lihasten repimistä ja se tuntuu ihan tajuttoman kauheelta. Sitte windsprinttejen jälkeen aletaan juoksee meiän 400... Tää 400 metrii hoituu näin että se on siis sprintti. Että juostaan ihan täysillä se rata ympäri ja sitte vedetään hetki henkeä. Sittenku on puna vähä laskenu tää juostaan uudestaa ja uudestaa ja uudestaa.. Yleensä se vetästään sellaset 6 kertaa:) Siinä on sitte reidet iha törkeen jumissa. Ekoilla viikoilla kaikki oli loukkaantuneina ja lihakset kipeinä. Itelläni oli hamstring nii kipee etten pystyny istumaa tai ees ottamaa kenkii jalast

Tänää meillä oli ekat kisat Skyviewissä.Mulla ei ollu mitää hajua että meillä ois hyvä track jengi mut porukat vaa pinko niit ekoja paikkoja!! En tajuu miten jotku on vaa nii törkeen nopeita. Yks mun kaveri Conrad on iha törkeen nopee. Se juoksi 2 mailii eli 3,2kilsaa tuol kisoissa ja vetäs sen ihanku pikkulenkkinä ja sellasella pienellä vauhdilla en muista sitä aikaa mut ehkä jotain perus 9 minuuttia..

Ite juoksin 4x200 viestin ja se meni ihan ok! Tää sprintterinä juoksemine ei oo ihan se mun juttu ja olinki koittanu et jos ois tilaa pituushypyssä. Noeipä tietenkään ni meiän valmentaja pisti mut juokseen 400m,4x200 ja 100 metrin. Toi viesti meni niin päi mäntyy ettei ees naurata. Ei oltu harkoissa yhtään käyty läpi niitä sääntöjä ku sun täytyy kattoo jostain kolmioista että missä kohtaa voit ottaa sen kapulan ja herranjumala... Olin tokana juoksemassa ja mulla ei ollu ees tietoo et millä radalla juoksen! Katoin sitte ku Lenka pinkoo iha täysii ja meitsi seiso vääräl radal... Ei se mitäää siinä sit hyppäsin eri radalle ja kaikki oli ok.


Sitte sain olla ylpeenä Suomesta ku Viivi kävi juoksemassa itelleen 2 sijan 100 metrissä ja sitte relayssä vielä tokan sijan. Katottiin meiä valkun kanssa ku Hannah ojens sen kapulan Viiville ni kaveri lähti juoksee ja ohitti 4 vastustajaa. Hypin siellä iha innoissani ku tytöillä meni nii hyvin. Moi vaan Viivi jos luet tän:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti