sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

basketball banquet

Lauantaina 6pm meillä oli basketball banquet. Meille oli varattu joku tila ja sinne tilattu ruoat ja sellasta. Tää banquet on joku tosi juhlava juttu ja se on kauden lopussa. Parhaat pelaajat sai pienet palkinnot ja sitte meiän valmentaja ja rehtori piti jotain puheita. Lopulta päästiin asiaan eli syötiin!!
Kaikki varmaan tietää sellaset jenkkitakit, jotka kaikissa jenkkileffoissa urheilijoilla on päällä. Niissä on oma nimi ja yleensä varsity letter- eli oman koulun ensimmäinen kirjain. Tän letterin saa vaan jos oot pelannu varsity jengissä yli puolet peleistä. Meille sitte annettiin nää lauantaina tuolla banquetissa. Saatiin myös jotku todistukset siitä että pelasin varsity tasolla korista.
Nytte sitten vaan takkia hankkimaan. En kyllä oo ihan varma että tuleeko tollasta takkia ostettua kun ne maksaa joku 200 dollaria. Se hinta vähän kyllä vaihtelee että mistä sen tilaa ja ottaako nahkaset hihat ja muute hienostelu juttuja. Itelleni kelpais vaan tuo poikien malli ilman huppua,vihreenä ja sitte varmaan harmaat hihat ku ne on meiän koulun värit.
Yks syy miks aloin korista pelaamaan oli tuo että halusin tollasen takin ku ne on niin amerikkalaisia ku voi olla! Ja tahdoin myös ton V-kirjaimen ja sieltähän se tuli.

2 kommenttia:

  1. Hei sellasta kysyisin, että juhliiks jenkknuoret samalla tavalla ku suomalaiset? Taisiis onks siellä tapana juoda samalla tavalla ku meillä? :-D Tosi kiva tää sun blogi!

    VastaaPoista
  2. Joo kyllä niil mut täällä mis mä asun ni juhlimine on vähä erilaista ku kaikki on tosi konservatiivisii ettei oo sellasta niin paljoo:) kiitti

    VastaaPoista