keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

moikka!

En oo ollenkaan kerenny tänne kirjottelemaan mutta voisin käydä läpi kuluneita viikkoja. Viime viikonloppuna menin Hannahille yöks molemmiks öiksi. Raahasin kouluun kaikki vaatteet ja muut kamat mitä tarttin viikonlopuks ja sitte koulusta ajettiin Hannahille.
Siellä sitte hengailtiin ja alettiin laittautuu synttäreitä varten. Ekaks vuorossa oli Hannahin jonkun sukulaispojan synttärit. Conner täytti 13 ja ne synttärit oli just jees. Siellä oli ihan sikana porukkaa ja kaikki oli tosi ilosia ja tosi tosi amerikkalaisia. Lähettiin sieltä sitten joskus yhdeksän aikaan ajamaan takasin Nampaa kohti ja jätettiin Hannahin veli Jake sinne synttäreille. Hannah ei halunnu sitä meiän mukaan ku oltiin menossa meiän koululaisen Baileyn synttäreille. Löydettiin sitte perille suoraan ilman että eksyttiin kertaakaan. Tää oli jo aika ihme koska viimeks kun lähettiin Hannahin kanssa ettimään Devonin kämppää siinä meni jokunen tunti harhaillessa väärillä mestoilla.

Baileyn kämpään oli järkätty kunno tanssiluola ja siel oli iha sikana porukkaa molemmista kouluista. Yleensä meil on pientä jakoo et victory ja liberty ihmiset on omissa porukoissa mut nyt kuiteski kaikki oltiin yhessä siel. Oli tosi jees mut loppu vähän lyhyeen sitte.

Sieltä sitte mentiin joskus puolenyön jälkeen takas Hannahille ja alettiin kattoo Burlesqueta. Oon vaa kuullu et se on ihan törkeen hyvä leffa mut me sitte nukahdettiin siinä ekan 5 minuutin sisällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti