maanantai 28. helmikuuta 2011

McCall

Perjantaina mulla oli viimenen ajotunti ja sitte teoriakoe ja pääsin läpi jees! Sitte sieltä suoraan ajettiin hakemaa Viivi ja sitte suunattiin Boiseen Lexin talolle. Nukuttiin Lexillä yks yö. Lexin talo oli aika järkyttävä. Se oli iha törkee likanen ja niil oli kolme kämppistä asumassa niillä. Se talo oli tosi sotkune ja oksettava. Vessa oli pahin. Se vaan oli oksettavaa. Nukuttiin sitte lattialla ja onneks mulla oli makuupussi mukana. Aamulla oli tarkotus lähtee aikasin ajamaan kohta McCallia niitten tuttujen mökille. Sinne sitte tuli Laura,Lauren,Viivi,Lexi ja minää. Aamulla pakattiin ittemee autoon ja teki muute tiukkaa ku noi päätti ottaa kaks koiraaki mukaan. Yks koira oli iha julmettoma kokone ja se vei sitte koko takaluukun. Etupenkille tungettii sitte kaikki laukut ja muut kamat ja se toine koira seikkaili meiän kans siel takapenkillä.
Ajettiin sinne sellasen suomalaisen kylän kautta. Mä oon jo siellä käyny Tammyn ja Daven kanssa mut nytte mentiin Viivinki kanssa. Ajeltiin hetki sitä ympäri ja sitte sellane vanha pappa tuli jostaki talosta. Se omistaa pienen suomalaisen kaupan ja se avas sen meille. Saatiin sitte fazerin sinistä taas. Ostettiin myös meiän hissan maikalle suomi-kahvikuppi. Se juo kokoajan kahvia ni nytte sai pienen muiston meistäki.
4 tunnin ajomatkan jälkeen päästii vihdoinki sinne mökille.Se mökki oli VALTAVA. Siin oli kolme kerrosta ja vaik kuinka monta makuuhuonetta. Se oli ihana!!Käytiin sitte koirien kanssa ulkona kävelemässä ja siitä takasin mökille kattelemaan leffaa. Illemmalla mentiin vielä sellaseen Hot springs uimalajuttuun. Sen nimi tais olla Golden Fork. Eli siis sellasia luonnon kuumia-altaita. Oli muute iha sika makeita. Siinäku mentiin maksamaan se ni kerrottiin että ollaan Suomesta. Niin se nainen heitti meille että hyvää huomenta! Niillä oli ollu suomalainen vaihtari 2 vuotta sitten.
Ja aamulla ennenku lähettiin käytiin syömässä Pancake housessa ja oli taas niin hyvää!!
näytän iha maahiselta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti