sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

odottelua

Kävin Stockmannilla ettimässä uutta matkalaukkua vaihtoa varten ja sieltä irtos sitte mukaan Samsoniten jättilaukku. Mitat on kuulema vähä yli sallittujen rajojen joita en kyllä nytten ees muista.


Nyt oon tästä porukasta mitä meitä lähtee vaihtoon ainoa jolle ei ole vielä perhettä löydetty..Muut tytöt lähtee Kentuckyy, Vermonttiin, Missisippiin ja vaikka minne.
Nooh odotus palkitaan.

6 kommenttia:

  1. Mullaki on tuo sama laukku, ei kai se haittaa vaikka vähän mitat ylittyiskin.
    En oo mäkään vielä saanu perhettä, että vois kyllä kohta EF löytää sen perheen. Ooks muuten menossa sinne valmennusleirille? :)

    VastaaPoista
  2. ei toi mittojen ylitys varmaan mitää haittaa. itelläni about 10cm yli ja luottavaisin mielin mennää :D Mäki oottelen viel kärsimättömänä perhettä ja eiköhän se sielt viimeistää lentokentällä selviä...

    VastaaPoista
  3. Mä en oo menossa sinne valmennusleirille ku aattelin viettää Suomessa mahdollisimman kauan kesälomaa mutta yks kaveri Lotta lähtee sinne. Ja jos muistan oikein ni se olis 18.7? Ootko sä menos?

    Noo toivottavasti se mittojen ylitys ei paljoa haittaa siinä ois kiva lentokentällä alkaa ihmetellä et mitäs nyt tehdään jos laukkua ei mukaan lasketa:D

    VastaaPoista
  4. Joo, en oo mäkään menossa sinne. :)

    VastaaPoista
  5. Moi! Sellanen gallup on mulla nyt menos, et mitä viette isäntäperheelle tuliaisiksi? Ite en millään keksi, et mitä veisin:)

    VastaaPoista
  6. Aattelin viedä fazerinsínistä ja salmiakkia, sitte myös sellasen suomikirjan ja ehkä muumimukeja!

    VastaaPoista